God påske fra Fjellmaraton-arrangøren !

Slik så det ut tidlig denne uken. Veien over Valdresflya åpner i dag, så fra nå av er det fritt fram på alle distanser. Det vil si, ved uvær og snø stenges veien og enn så lenge er det nattestengt 20.00-08.00. Vi som venter på bar asfalt får smøre oss med litt tålmodighet, men med drøye to måneder igjen til start 3.juni, begynner det så smått å krible i arrangementsgenene. Vi benytter anledningen til å ønske alle løpere god påske, og lover å holde dere oppdatert om utviklingen utover i april.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s