Det nærmer seg – at vi starter brøytingen !

Veien fra Beitostølen over Valdresflya skal bli brøytet til påske. Veien inn til Bygdin er allerede klar, men den mest krevende strekningen å brøyte gjenstår. Etter at brøytingen rundt Rjupebrua med opptil 5 meter høye brøytekanter er unnagjort er alt klappet og klart. Da vil traseen fra Valdresflya tilbake til Beitostølen ligge klar og vente på deg. Det er de samme 21 km som utgjør vår Halvmaraton. Når du i tillegg vet at du starter på 1400 moh og går i mål på 900 moh ligger alt til rette for personlige rekorder. Da gjenstår det vel bare å melde seg på !?

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s