Slik ble løypa klar

Kult bilde ! OK, jeg innrømmer at det har blitt litt mye snøbrøyte-bilder den siste tiden, men det er nå en gang det vi driver med akkurat nå for å få løypa klar til 3.juni. Brøyting, tillatelser fra veimyndigheter og politi, bestilling av lege, ambulanse og Røde Kors, innkalling av frivillige, bestilling av medaljer og premier og ikke minst, bestilling av busser.

Det er her dere kommer inn ! Hvordan skal jeg vite hvor mange busser jeg trenger hvis jeg ikke vet hvor mange deltagere jeg skal frakte opp på fjellet. Så hvis du har tenkt å delta – meld deg på så raskt som mulig og gjør jobben min litt mer forutsigbar !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s