Kontakt

Fjellmaraton
Stadionvegen 2
2953 Beitostølen
Mobil: +47 91 62 75 40  (08-16)
E-post: post@osil.no

20 tanker på “Kontakt

 1. Hei,
  Er det lov å løpe med joggevogn på miniton? Glemte å sjekke før jeg meldte meg på…

 2. Hello.
  I registered on the distance halfmarathon. But my plans changed. How can I cancel the registration?

 3. Hei. Jeg var så uheldig å glemme igjen løpe skoene mine på beitostølen under fjellmaraton. Er det noen der ute som kanskje kan ha funnet dem? Det er et par blå/sort adidas energyboost med to par såler inni, en blå og en grønn, adidas. På forhånd takk.

 4. Hei! Lurer på om det går ann å bruke ledsagerbevis? Er støttekontakt til ei sprek dame som blir veldig motivert av arrangement med medalje og god stemning, men hun må gå sammen med noen (vi tenker miniton er passe distanse…)

  • Hei Maja
   Ja, du kan bruke ledsagerbevis. Du trenger ikke å betale startkontingent for å følge din løper. Velkommen til Fjellmaraton!
   Mvh
   Tor Erik, løpsleder Fjellmaraton

 5. Hei det gledes.
  Var med i 2015 for første gang og var tross været meget imponert av arr. Så jeg kommer tilbake i år.
  Finner ikke noen link eller info om Blemmeballet? Håper det blir med like god danse musikk som i 2015. 🙂 Kan man gå inn på deltakerlister ? spent på hvor mange som er påmeldt nå og håper flere finner veien, og melder seg på med det nydelige værvarslet.

  Lykke til med forbredelsene.
  Vennlig hilsen
  Anne-Lill Newermann

  • Hei. Det som finnes av løypekart ligger under de respektive distansene under fanen «Distanser». Maraton, 1/2 maraton og miniton følger fylkesveg 51, går på asfalt og har felles målgang i Beitostølen sentrum. Det har også Fjellbukken/Fjellgeita, et 10 km terrengløp som starter på skistadion.

 6. Hei, vi er en gjeng som skal løpe halvmaraton. Vi bor på hytta i Sjodalen og lurer på hvor tidlig veien stenges ved Postfuru? Ser at starten for full maraton går kl 0900.

  • Hei. Veien stenges egentlig ikke ved Postfuru. Starten på Maraton går jo 09.00, så det er litt stengt noen min da, men så åpnes det opp igjen. Ellers er det ikke stenging før 10.30 nesten oppe ved start halvmaraton.
   Velkommen!

  • Hei, det gjør det. Hvis du går inn på fanen påmelding, trykker på linken Påmeldingsskjema og så Deltakerliste, vil du få opp og kunne søke i påmeldingslista.

 7. Takk for et veldig godt arrangement, men det er et stort minus – premiene ! Vi er svært skuffet over at alle premierte fikk glass med Norgesdrops. Vi mener dette er uhørt på et idrettsarrangement. «Premiene» var et negativt samtaleemne hos veldig mange av oss joggekammerater fra Oppegård som har deltatt i løp på Beitostølen i mange år, og da har det vært fine premier. Vi håper premieringen i år ikke gjentar seg. Hensynet til å spare kostnader må ikke gå for langt.

  Kolbotn, 7. juni 2018
  Hilsen Oddrun Rønning
  på vegne av mange joggekamerater.

  • Hei Oddrun! Takk for konstruktiv mail, om enn ikke «sukker søt» 🙂 Vi skal ha evalueringsmøte førstkommende torsdag, og jeg tar med meg innspillet deres inn i evalueringen. Temaet er til diskusjon! Velkommen igjen 1. juni 2019, til 40 års jubileum!
   Sportslig hilsen Tor Erik Heyerdahl Nyquist, løpsleder Fjellmaraton.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s