Birkebeinerløpet – si at det ikke er sant !?

Det går rykter om at Birkebeinerløpet har flyttet sitt arrangement ! Ny dato 5.september ! Jeg synes jeg har hørt den datoen tidligere – ja akkurat, nøyaktig samme dato som oss.

Jeg synes faktisk jeg har opplevd samme sak tidligere også. For noen år siden arrangerte vi Fjellmaraton på våren, mens Birken arrangerte sitt løp på høsten. Alt var fred og fordraglighet ! Så flyttet Birken. Klinte seg inn til oss med en ukes avstand. Hva kunne vi gjøre ? Ingenting ! Og slik ble det !

Det føles nesten slik som det var når storebroren din rappet godteriet ditt. Du sto der maktesløs. Prøvde du deg, ga han deg juling !

Vi endret løpsdato for 10 dager siden ! Etter å ha sjekket dato for Birkebeinerrittet for å unngå kollisjon, sjekket at Birkebeinerløpet sto på 13.juni, noe som i dag tidlig fremdeles står som dato på hjemmesiden deres, og la løpet på den for oss mest hensiktsmessige datoen, nemlig 5.september !

Hei Birken ! Seriøst ! Hva med å gjøre som oss, sjekke hjemmesider ? Men dere brydde dere vel ikke. Dere er jo storebror. Dere rapper godteriet vårt, og prøver vi å ta det tilbake, banker dere oss Takk skal dere faen meg ha !

6 tanker på “Birkebeinerløpet – si at det ikke er sant !?

  1. Dårlig gjort, men vi er fem som kommer til Beito som er mye bedre opplevelse. Her et det liv og underholdning hele dagen og lagt utover kvelden👍🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️

  2. Samme idrettskrets og null samarbeid! Dere skulle ventet med å annonsere ny dato til Birken hadde bestemt sin. Vi kommer mye heller til Beitostølen enn ultrakommersielle Birken!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s