Fra vårens til høstens vakreste eventyr 5.september på Beitostølen!

Merk deg datoen like gjerne først som sist – 5.september 2020 ! Vi vil jo gjerne at du skal løpe, menden siste tidens utvikling av Korona-viruset tar vi som arrangør ikke sjansen på at vi klarer å tilby deg et fullverdig arrangement i begynnelsen av juni og velger allerede nå å utsette Fjellmaraton 2020 i tre måneder.

Det vi også har bestemt er at de som allerede har meldt seg på og på grunn av datoendringen velger å ikke løpe vil få returnert sin påmeldingsavgift minus omkostninger. Dette må skje skriftlig på mail post@osil.no innen 1.mai !

For de som har meldt seg på og ønsker å løpe i september lar vi bare påmeldingen stå. Vi ses 5.september på Beitostølen !

For de som melder seg på etter 1.mai lager vi en flat påmeldingsavgift på distanse og alder, og vil kun avkreve en økt avgift for de som melder seg på manuelt i sekreteriatet under arrangementet.

Vi håper dette viser at vi tar myndighetenes advarsler på alvor, samtidig som vi ønsker deg velkommen til høstens vakreste eventyr, Fjellmaraton på Beitostølen 5.september 2020 !

 

 

 

 

 

 

1 tanke på “Fra vårens til høstens vakreste eventyr 5.september på Beitostølen!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s