Fjellmaraton 2020 er avlyst !

Det er med tungt hjerte vi vil informere dere om at vi har gått til det skritt å avlyse Fjellmaraton 2020.

Usikkerheten rundt Covid-19 og de uforutsigbare restriksjoner som har blitt lagt fra statens side, gjør at vi ikke tar sjansen på å arrangere et alternativt Fjellmaraton. Vi ønsker å være forutsigbare, vi ønsker å tilby deg et arrangement som er Norges nest eldste maraton verdig og vi ønsker deg derfor velkommen tilbake til et fullverdig Fjellmaraton 5.juni 2021.

Da håper vi at situasjonen har normalisert seg og at vi igjen kan invitere til det vi mener Fjellmaraton virkelig er; den ensomme kampen langs Sjoavatnet på maraton, 800 småhutrende halvmaratonløpere på Flya, rekordløypa fra Flya og ned på halvmaraton, folkefesten i sentrum, supertilbudene i Fjellmaraton-butikken, den iskalde på Svingen Pub og Blemmeballet ut i de små timer. Det er et slikt arrangement både dere deltakere og vi som arrangører vil ha, det lar seg ikke gjøre i år!

For dere som allerede er påmeldt har vi to løsninger:
1. Dere lar påmeldingen stå til deltagelse i Fjellmaraton neste år, 5.juni 2021.
2. Dere melder tilbake til maraton@online.no innen fredag 7.august med navn og kontonummer, og vi refunderer din startkontingent i sin helhet.

Vi lover å brette opp armene, krysser tomler for at korona-pandemien har roet seg og ønsker deg velkommen til verdens beste Fjellmaraton 5.juni 2021.  

Følg med på nettsiden vår fremover, her vil det dukke opp tips, konkurranser/premier, andre utfordringer og nyttig informasjon utover høsten og vinteren!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s