Drøyt ett døgn igjen…

Dette blir den siste påminnelsen – neste gang vi øker prisen, dog ikke så mye, er utpå våren en gang, og da kommer vi sikkert tilbake med mere mas om å melde seg på. Det beste for oss sånn rent økonomisk hadde så klart vært at alle meldte seg på på løpsdagen med maks startkontingent, men for oss er det faktisk viktigere at vi får optimalisert alle bestillinger basert på antall deltagere. Det være seg busser, drikke på matstasjoner, startnummer og så videre. Så har du en plan, melde deg på og spar noen hundrelapper, samtidig som du gir oss bedre grunnlag for våre bestillinger. For våre Early Birds går også fristen ut ved midnatt lørdag, så ikke glem og meld på din gratispassasjer – hvis du ikke allerede har gjort det da !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s