Jul – og ekstra fridager !

Jeg håper så klart på en fredfull jul for din del samtidig som de ekstra fridagene gir mange muligheter til å bevege seg litt ekstra. Mange hytteeiere på Beitostølen benytter juledagene til å dra på hytta, men de fleste venter til 2.juledag med å dra oppover. For oss i arrangementsbransjen blir det litt høytid først i julen, før vi avslutter året med det tadisjonelle Nyttårsrennet i langrenn med rundt 500 deltagere. Når det går av stabelen lørdag 30.desember har du kun en dag igjen til vi gjør en ørliten prisøkning på startkontingenten til Fjellmaraton. Vi rekker bare en uke av det nye året før det smeller til igjen. Norgescup i langrenn for junior !

Dette er faktisk et meget illustrerende bilde på Norgescup i langrenn for junior. Over 1000 håpefulle 17-20 åringer skal gjøre opp om noorgescuppoeng hele tre dager til ende. Med det samme antall trenere, ledere og foreldre vil det bli et fullstappet Beitostølen den første helgen i januar. Men dit er det lenge til – først er det jul, og husk jenter: Alle de små harde pakkene er diamanter !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s