Det drar seg til….

Det nærmer seg raskt 30.september kl 23.59 for flere av dere. Faktisk for oss alle ! Natt til søndag er tidspunktet som gjelder. For de av dere som benyttet vårt Early Bird-tilbud er dette siste frist for å legge inn din «gratispassasjer» – en venn/venninne som ikke har deltatt tidligere, påmeldt på samme distanse eller kortere enn deg. For den andre gjengen – de av dere som vet at dere skal hit allikevel – prisen øker litt, ikke mye, men nok til å spare noen hundrelapper hvis dere er en tre-fire stykker. Det er vel verdt å ta med seg det også. Vi sees på Beitostølen 2.juni 2018 – om ikke før ! Velkommen til fjells !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s