«Jesus lever, graven brast.» – vinn nye joggesko !

Jeg skal ikke påberope meg de helt store relegiøse krumspring, noe overskriften kunne antyde. Egentlig synes jeg påsken er en fantastisk tid med masse fridager. Langfredag kan dog bokstavlig talt bli litt lang, men Påskeaften og 1.Påskedag er litt kortere og flotte dager med muligheter for sol og uteaktiviteter, kanskje i form av en løpetur. Og vips, så er du tilbake på jobb på tirsdag. Påskebrun og vakker – og i litt bedre form!


Det er her i disse påskefridagene det med de nye joggeskoene kommer inn. Du sitter, siden du allikevel har fri, og surrer på nettet eller Facebook. Du vet du skal løpe en av distansene på Fjellmaraton 3.juni, du vet påmeldingsavgiften økes 1.mai og du får nå akkurat vite at hvis du melder deg på innen påskens utløp, altså 2.påskedag, så kan du vinne et par Asics joggesko. Vi trekker en gutt og ei jente. Altså ingenting å nøle etter, meld deg på og har du litt flaks – så får du et par nye joggesko!

Når det gjelder «Jesus lever, graven brast.», så er det en av våre mest kjente påskesalmer, skrevet av Johan Nordahl Brun i 1786. FYI !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s