Joggeskoene har bokstavlig talt fått bein å gå på !

Vår eminente løpsleder Tor Erik Nyquist har lovt og holdt hva han har lovt. Vi skulle trekke to par sko fra vår hovedsponsor Asics blant de som var påmeldt innen 2.påskedag kl 23.59. Det er nå gjort !


Berit Veke, fra Markane IL på Stryn, enten trebarnsmor eller profesjonell barnevakt etter bildet å dømme, påmeldt på Miniton Kvinner 23-29 år. Vi aner et par gutter på Fjelltassen og en mann på maraton også på bildet !?


Blant gutta var det Inge Nilsen fra Seljord IL, deltagerpå Fjellbukken i Menn 60-64 år, som var den heldige. Gå gjerne inn på FB-siden hans og se hvordan han tyvtrener til Fjellbukken og kaller det forberedelser til moltesesongen.

Begge disse kan hente sine premier i Maratonbutikken på startnummerutdelingen til Fjellmaraton 3.juni 2017. Vi har denne uken også forlenget vår avtale med hovedsponsor Asics for tre nye år, tidsrommet 2018-2020.

I pur glede har vi derfor bestemt at vi trekker ut ytterligere to par sko blant de som melder seg på innen 30.april kl 23.59. Er det ute i tide da kan det få litt Kinderegg-effekt. Du får løpe en distanse på Fjellmaraton, du sparer en hundrelapp i påmeldingsgebyr og du kan vinne et par løpesko. Tre ting på en gang, det skal ikke være mulig det – men det er det !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s