Det er ikke for mye snø – men det er snø nok !

Litt utenfor den sedvanlige påminnelsen om at du må huske og melde deg på Fjellmaraton. Nå slår vi et slag for påske, for nok snø og for alle som elsker snø. Det er nok snø på Beitostølen ! 


Jeg skal kort forklare hvordan snøforholdene er. Hvis vi starter nederst! På skistadion er det en kunstsnøsåle på ca 30 cm med 4 km flotte løyper og åpen skiskytterstadion. Vi har produsert ferdig snøhaugen som skal lagres over sommeren til neste års sesongåpning. Ikke bli overrasket om du møter Marit Bjørgen der nede i løpet av påsken – med pulk! Ikke glem påskeskiskytterrennet på skjærtorsdag. Åpent for alle fra 6 år og oppover. Vi har plassert en av løypemaskinene på stadion.


Løypemaskin nummer to står på Garli ca 1000 moh. Der kjører vi alle løyper det er mulighet til å kjøre på oversiden av fv 51.  I øyeblikket ser baksiden av blå 1, framsiden av rød 1 og rød 3 ut som de fineste traseene. Vi vil prøve å holde grønn 1 på nedsiden av fv 51 ned mot sentrum åpen, men det tør vi ikke garantere. Den beste muligheten for å komme seg opp i fjellet er faktisk å ta stolheisen opp, eller å gå opp alpinbakken for de som velger det!


Oppe på Valdresflya har vi plassert den tredje maskinen. Der har vi kjørt to forskjellige 6-7 km lange traseer, en på hver side av fv 51. Den på vestsiden kan også brukes som starten på en tur på Rasletinden, Norges lettest tilgjenglige 2000-meters topp. På østsiden runder vi Flyvatnet og tar deg en runde opp i Steinstogonuten.

Var det noen som sa noe om at det ikke var skiforhold på Beitostølen i påsken, i så fall – han juger !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s