Det nærmer seg 2017

….nei, de ble nemlig kjørt dit. Med buss. Organisert av oss. Hele veien opp på toppen av fjellet til starten på halvmaraton. 

Det er tre måneder siden sist du hørte fra oss. Håper så klart du har skjøttet treningen utover høsten og forvinteren. Du kan sikkert undre på hvorfor vi legger ut noe akkurat nå. Midt i jula, på Norges roligste dag, men det har sin helt spesielle årsak. Vi har tenkt å spare dere for noen kroner. Akkurat nå når dere står der, flådd til skinnet, med vrengte lommefor etter ei julefeiring i overkant kostbar for de fleste.

På nyttårsaften kl 23.59 økes påmeldingsavgiften til Fjellmaraton med en hundrelapp. Egentlig ikke all verden for hver og en av dere, men er dere en kameratgjeng så blir det fort penger av det. Nå er dere herved advart !

Så vet dere at dere skal til Beitostølen for å løpe Fjellmaraton 3.juni 2017, ikke nøl, logg dere inn påfjellmaraton.no og spar en hundrelapp eller flere. I tillegg har vi lovet at vi trekker et par Asics joggesko blant de første 100 påmeldte av hvert kjønn – og vi nærmer oss !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s