Studietur «over there»!

I vår ferd med på å raffinere Fjellmaraton finner vi små morsomme løp mens vi er på andre oppdrag rundt omkring i verden. Her fra Theodore With Park i Minneapolis hvor det skal arrangeres Veteran VM i langrenn i 2018.


Her ser vi våre to testløpere, Bent Karlsen og Beitostølens Bør Børson, selveste Kiwi-kongen, Rune Framås før start på Surely  Trail-loppet !


Bent var raskest  av gutta som valgte å løpe 5 km. De andre distansene var 13 og 21 km og totalt deltok litt over 800 løpere.


Rune ble slått med ca fire minutter og tapte dyrkjøpte veddemål i alle kategorier. Dette kostet blod, svette og tårer, samt utgifter i tusenkronersklassen.


Det var vel ikke for mange gode ideer vi kunne ta med oss hjem fra våre amerikanske venner bortsett kanskje fra det faktum at hovedsponsoren Surely var et bryggeri, og startnummerne hadde en liten bong som ga deg en 0,33 med øl etter målgang. Dette var til Runes i dag, og ville sikkert blitt til alle Fjellmaratonløperes store fornøyelse i juni. Sorry folkens – ideen var oppe til vurdering i hovedkomiteen, men ble nedstemt med minste mulige margin !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s