Hva med et godt råd til Årets Nyttårsforsett ?

Hvis det å begynne og trene skulle ende opp som ditt nyttårsforsett for 2017 har jeg et godt råd – for jeg har vært der, hvert år i mange år ! Ha iallfall et mål å trene mot, og i all beskjedenhet kommer jeg med et nytt råd – Fjellmaraton !

Jeg er ikke så veldig opptatt av fyrverkeri, men en ting er helt klart; Melder du deg på Fjellmaraton før rakettene går i været har du spart en hundrelapp til for eksempel å kjøpe en rakett ekstra – eller et innkjøp litt mer i min bane, en hel bukett med stjerneskudd !

!

Alternativet er så klart å skaffe seg en cape !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s