Nå er det 8 uker igjen – jentene holder teten !

Hvordan går det forberedelsene gutter ? Påsken er over, lammet er fortært og timene i solveggen har fylt opp lagrene av D-vitamin. Nå er det på tide å fjerne spindelvevet fra joggeskoene – hvis du husker hvor du satt de i høst da ? Nå er det 8 uker igjen til start – det er faktisk mulig å starte treningen nå, og løpe Miniton (7 km) 30.mai. Men det forutsetter at du krabber over dørstokken nå ! Ellers må du få eksperthjelp til å holde farten oppe når det nærmer seg, akkurat som deres kollega på bildet ! Husk og melde dere på. Det er en ny frist 15.mai.Ekstremtrening

GnagsårEn annen morsom sak er at jentene fremdeles er i flertall ! Jeg synes jeg hører mine mannlige kollegaer hviske; «Det lover godt for Blemmeballet !» Din største utfordring som gutt er kanskje at jentene løper fra deg – ja, hvis du ikke starter treningen nå da ! I øyeblikket er det 537 påmeldte totalt, derav 286 jenter, det er 53 % jenter det ! Vi vet at jenteandelen vanligvis på mosjonsløp/-renn er mellom 15-20 %, så dette er en meget positiv overraskelse. Har dere ambisjoner om å danse på Blemmeballet er det viktig med Compeed, ellers…..

Hilsen Erik Østli

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s