Et bedre innløp !

Vi har ergret oss i mange år over de siste 30 metrene av innløpet mot mål. Krappe svinger, dårlig underlag og litt for stor fart for dere utøvere, og dårlig oversikt for både speakere og tidtakere. Dette har vi tenkt å gjøre noe med ! Vi flytter målgangen opp på fv 51 et stykke på nedsiden av Peppe’s, tar dere ned på gangveien utenfor Bergo Hotel hvor dere får medaljer, drikke, resultatservice og skiftetøy. Det gjør at Maraton- og Halvmaratonstarten blir flyttet det antall meter (ca 130 m) nordover som vi forkorter traseen inn mot mål. På de andre distansene opprettholder vi det startstedet vi har, og de blir følgelig ca 130 m kortere. Så sparte du de metrene !
Ine og Kristian
Omtrent akkurat der Ine og Kristian er vil målet ligge !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s