1.april – og null narring !

FimlandVi prøver så klart å være en seriøs arrangør, holde hva vi lover og være til å stole på ! Vi har blant annet hatt en konkurranse blant de påmeldte på Fjellbukken / Fjellgeita, og den heldige vinner av et gavekort på kr 1000.- i Maratonbutikken fra vår sponsor Haglöfs er startnummer 2001 Ole Eilev Fimland FB M 45-49. Vi gratulerer med premien og håper at flere kan bli «narret» på denne måten ! Vi nærmer oss raskt 600 påmeldte og minner om prisøkningen fredag 15.mai. Som de sier på Kiwi; » Ei krone her og ei krone der – det blir penger av det !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s