Fjellgeita – på egne premisser

Fjellgeita er distansen for deg hvor tid, plassering og resultatlister er underordnet. Her bruker man så lang tid man bare vil på en godt merket 10 km i Beitostølens nærområder. Det er fri start fra kl 11.00 i en trase hvor du får en tur gjennom Beitostølen Helsesportsenter, Heimre Hedalsstølen, stiger opp mot Melbysfjellet, passerer under Åsestølen, over Skjenhaugen, før du slipper deg ned mot målet i Beitostølen sentrum. Samme distanse med tidtaking heter Fjellbukken, de starter 12.15, og vil passere dere underveis etter dere har unnagjort ca 8 km. God tur – i ordets rette forstand !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s