42 km-merker og litt brøytekanter

Martin (11) er 168,5 cm høy (det var viktig med den halve centimeteren) og barnearbeider. Ut og inn av bilen 42 ganger for å merke hver km av maratontraseen. Når det gjelder brøytekanter nå en uke før Fjellmaraton, så ser dere her fra Rjupa bru ca 15 km igjen til målet på Beitostølen. Langtidsvarselet ser veldig lovende ut, opphold og ikke for varmt, det er det vi kaller perfekt løpsvær. Vi ses om en uke !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s