Løypa er åpnet, eller ikke…..!

Det vil si «løypa skulle ha vært åpnet!», men det ble den altså ikke. Fredag 29.mars skulle Valdresflya åpnet for sesongen, men ruskevær i fjellet gjorde sitt til at åpningen for sesongen ble utsatt. Bildet fra Vegvesenets webkamera søndag morgen viser løpstraseen med 20 km igjen til mål og vi skimter 19 kilometersmerket i det fjerne. Det er vel bare å finne fram løpeskoene og komme dere ut. I morgen er det to måneder til start.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s