Navn på startnummeret – meld deg på før 16.mai !

Vi legger opp til at deltakerne får navnet sitt på startnummeret i årets Fjellmaraton. Vi har ikke helt bestemt om det blir kun fornavn eller fornavn og etternavn. Det siste er greit når du heter Bent Karlsen, som forøvrig IKKE skal løpe maraton. Verre er det hvis du heter Henriette Aleksandra Kristoffersen Johansen, da kan skriften bli veldig liten. På grunn av trykkeprosessen må vi sette siste frist for påmelding med garanti for navn på startnummeret til torsdag 16.mai kl 23.59. Det er jo litt kult når folk står langs løypa og roper; «Heia Bent, heia Bent», ikke sant !?

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s