Vi åpner påmelding for 2017 neste uke


Vi gjør klar for påmelding til Fjellmaraton 2017 allerede neste uke. Onsdag 15.juni er alt oppe og går, og da er det bare å kaste seg rundt. Gå inn på fjellmaraton.no og påmelding. Følg instruksjonene derfra, og vips, så er du klar for 3.juni 2017.

For å sukre tilbudet ytterligere har vår lokale finansminister bestemt at vi opprettholder 2015-priser fram til rakettene går i været på nyttårsaften, altså 31.12.2016. Har du bestemt deg for å løpe Fjellmaraton 2017 er det vel ingenting å nøle etter. Løp og kjøp !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s