Ved midnatt skjer det….!


Det kunne høres ut som starten på en skikkelig rysare, og for noen kan vel turen over fjellet i forbindelse med Fjellmaraton 2017 bli nærmest en skrekkopplevelse, ihvertfall fysisk. For de aller fleste av dere håper vi dere får nærmest det motsatte – en frydefull lørdag 3.juni 2017. Vi åpner som kjent påmeldingsslusene ved midnatt, og siden vår hovedsponsor Asics fremdeles er med oss har vi bestemt oss for å lodde ut to par sko, ett par blant de første 100 påmeldte herrene og ett par blant de første 100 påmeldte damene. Det er kun en smule høyere odds (1:100) enn du har når når du spiller Lotto (1:5,4 Mill). Så løp og kjøp !

1 tanke på “Ved midnatt skjer det….!

  1. Ble påmeldingen åpnet ved midnatt, som det sto? Jeg har fulgt med siden i gårkveld, men har ikke funnet noen link som virker.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s