Husk påmelding før 1.mars og to Trollrock-billetter

Vi nærmer oss trekning av to festivalpass til Trollrock blant dere rundt 400 deltagere som har meldt dere på innen søndag 1.mars. På Trollrock kan de nå skilte med Briskeby i tillegg til de som allerede sto på plakaten når vi annonserte konkurransen. Jeg kan vel si det slik at oddsen for å vinne er en smule større enn på Lotto der sjansen for å vinne er mindre enn sjansen for å bli overkjørt av trikken i Ålesund. Og i Ålesund er  det ikke trikk !

Trollrockheading

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s