Vi har løyper og klasser for alle

tegneserie

Med Børge Lunds fantastiske stripe fra Lunch, som han har hver dag i Dagbladet, passer vi på å nevne at vi har løyper og klasser for alle aldre på alle nivåer. Gjennom maraton vinnertid på 2,40 og halvmaraton vinnertid på 1,10 er det tydelig at vi setter det sosiale i forbindelse med Fjellmaraton-helgen like høyt som den fysiske utfordringen. Ikke til forkleinelse for de mosjonsløpere som trener 5-6 ganger pr uke og er i meget god form, de har vi også plass til. Vi har plass til alle ! Som min gamle venn Johan Kaggestad så finurlig sa det; «Begynn og tren, jeg garanterer deg ikke et lengre liv, men jeg kan garantere at du dør i bedre form !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s