Løpsleder – og prøveløper !

Tor Erik Nyquist er løpsleder for Fjellmaraton på Beitostølen 3.juni 2017. Det vervet utøver han på en utmerket måte. Samtidig kunne han definitivt vært deltager på alle distanser fra Maraton, via Halvmaraton til Miniton og vært favoritt på samme hvilken distanse han hadde valgt. På Fjellbukken hadde jeg nok ikke satt pengene mine på han for han er litt pinglete på uryddig underlag. Allikevel er jeg glad for å ha han som løpsleder og ikke som deltager, nettopp på grunn av den erfaringen han har og den jobben han gjør.

Det hindrer han ikke å være prøveløper, og ikke minst fartssetter i vår logistikk-kabal i kampen om å få en distansevinner over mål hvert 25.minutt. Da er Tor Erik god å ha ! Vi ser han forøvrig her etter ca 6 km på halvmaraton rett før forrige helg. Etter det har det kommet ytterligere 20 cm nysnø, men veien er blitt bar og fin etter det ! I øyeblikket er brøytekanten ca 3 meter og den eksotiske traseen ligger bare å venter på akkurat deg ! Løp og kjøp !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s