Les denne flotte stemningsrapporten fra Dagfinn Sæther

Jeg har alltid med både solkrem og votter til start. Det har alltid vært enten mot- eller medvind eller kanskje har det vel også vært helt stille i deler av løypa. Fjellmaraton med hvit stripe langs løypa og uten fortauskanter er trasseen hvor også biler må vike i noen timer. Du kommer til en bakke eller to, men du kjenner dem fra år til år. Du starter i vår passerer vinterstemning på toppen for så å komme ned igjen til et vakkert grilluktende Beitostølen. Fjellmaraton inneholder alt – for meg er løpet perfekt. Om 10 dager før start venter jeg på å komme ned i lukten av småbjørk noe etter Garli. Benytter anledningen til en takk til alle på matstasjonene i alle år.
Dagfinn Sæther
Dagfinn Sæther

 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s