Halvmaratonstartstedet er det samme.

Dette er IKKE tatt i år ! Ett skarpt øye kjenner igjen det gamle vandrerhjemmet. Det ble revet og Vegvesenet bygget et nytt såkalt signalbygg i stedet for det gamle. Faktisk er det mer snø her i år, vi fortsetter å kjøre skiløyper og brøytekantene ligger der og venter på dere !

Det som også venter dere er en av de raskeste halvmaratonløyper som finnes for alle dere som ikke skal sette verdensrekorder, men i stedet konkurerer mot klokka, dere selv, en ørliten forbedring av egen pers og tilfredstillelsen ved å lykkes. Start på 1400 moh, mål på 900 moh, det er duket for personlig rekord. Lykke til !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s