Bare en måned igjen !

Det hjelper å øve under mottoet «øving gjør mester»! Jeg har tro på trening eller øving. Ikke start med maraton, start med å gå en tur før du legger deg tre-fire ganger pr uke. Hvis du etter hvert går og jogger om hverandre, er plutselig kveldsturen blitt til en treningstur og vips – så er du i gang med treningen, eller øvingen som vi også kaller det.

Er det noe rart Nike hadde som en av sine slogans: «If you have a body, you are an athlete». Det har du jo, så da er du en utøver ! Du må bare huske og melde deg på Fjellmaraon på Beitostølen 3.juni !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s