Sitter du på gjerdet ?

Akkurat i dag er det tre måneder igjen til Fjellmaraton 2023. Lørdag 3.juni er dagen og i vanlig optimisme garanterer vi så klart godt løpevær på konkurransedagen. Godt løpevær kan jo være så mangt, akkurat passe varmt, men ikke for varmt, akkurat passe kjølig, men ikke for kaldt, dette er som alltid veldig opp til den enkelte. Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få en super helg på Beitostølen, så får vi overlate til vår herre å styre været. Hva med deg – det eneste du trenger er å komme deg ned av gjerdet og melde deg på ! Velkommen til fjells !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s