Ingen nettotid i Fjellmaraton !

For å gjøre dagen enklere for vår eminente speaker, Viljar Aasan, har vi besluttet at det ikke lenger er nettotid i Fjellmaraton. Det betyr at dere som har ambisjoner om å vinne klassen, og gjerne distansen, din bør stå i første rekke i det startskuddet går. Med nettotid kan jo fort han som er nummer to i mål være vinneren hvis avstanden til førstemann i mål er mindre enn avstanden mellom de var ved start. Derfor ingen nettotid – og for enkelthets skyld; Den som krysser mållinjen først er dagens vinner !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s