Ny startnummerutdeling og ny målgang.

I føljetongen «små endringer» kommer ytterligere et par tillegg. Det første du møter er Startnummerutdelingen. Tidligere var vi i Beitohallen – nå er vi lokalisert i det nye Velkomssenteret som ligger under restaurant Lodge 900 på bakkeplan inn mot torget der dere ser det står parkert biler midt på bildet.

Siden våre veimyndigheter ønsker å holde Beitostølen-krysset åpent har vi valgt å trekke Mål ca 50 meter nordover og inn på det samme torget hvor dere ser det står biler parkert midt på bildet. Vi endrer ikke kilometermerkingen, men legger på 50 meter i starten på både maraton og halvmaraton og lar den siste kilometeren være 950 meter. Det kan jo være at noen og enhver setter pris på det !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s