Fjellmaraton 5.juni – AVLYST igjen, dessverre !!

Vi hadde lovet dere deltakere, våre samarbeidspartnere og våre trofaste funksjonærer en viss forutsigbarhet i forhold til årets Fjellmaraton. Fjellmaraton skal være et sosialt løpsarrangement for alle parter og da de fleste rammevilkårene bortfaller på grunn av usikkerheten rundt Covid-19, klarer vi ikke å få til noe i nærheten av den løpsfesten vi vanligvis skaper sammen på Beitostølen den første lørdagen i juni hvert år.

Etter å ha sjekket og vurdert, alle mulige og umulige løsninger, ser vi ingen annen mulighet enn å avlyse årets arrangement. Vi er opptatt av sikkerheten til alle impliserte, og håpet i det lengste at regjeringens opptrappingsplan skulle hjelpe oss. Det skjedde dessverre ikke og vi måtte ta en avgjørelse før detstore toget på alvor begynte å rulle.

Fjellmaraton for oss er 5 distanser med trange busser til start, litt hutring på Valdresflya, felles målgang i sentrum, masse tilskuere, premieutdeling foran Sporten og Blemmeball på kvelden. Pr nå lar det seg ikke gjøre.

For dere som er påmeldt har vi to løsninger:

1. Dere lar påmeldingen stå til Fjellmaraton neste år, 4.juni 2022.

2. Dere sender en mail til maraton@online.no innen 6.juni med navn, distanse og kontonummer, så vil vi refundere din startkontingent i sin helhet.

Følg med på nettsidene våre framover her vil det dukke opp en presentasjon av nye spennende samarbeidspartnere, løpetips, konkurranser, premier, litt andre utfordringer og nyttig løpeinformasjon utovervåren og sommeren.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s