Vi sitter fremdeles på gjerdet !

Vi har gjort alle forberedelser, innhentet alle tillatelser og er der vi skal være, rent bortsett fra at vi ikke har tillatelse til å samle så mange mennesker som vi har ambisjoner om.

Av hensyn til både deres forberedelser når det gjelder planlegging av tid, booking av overnatting, eventuelle kanselleringer ol og ikke minst våre egne forberedelser med 150 funksjonærer, innleide tjenester, preging av årstall på medaljer etc har vi gitt oss selv en deadline på mandag 3.mai ! Skjer det ikke en lemping på restriksjoner vedrørende deltagerantall innen da, tør vi ikke ta sjansen på å arrangere Fjellmaraton dette året heller!

Når det gjelder utsettelse har vi vært tydelige på det tidligere, og er enda tydeligere nå ! Vi mener det er illojalt overfor våre arrangørkollegaer å «dumpe» ned på en vilkårlig dato i august/september fordi det passer oss. Samtidig er det «illojalt» overfor vårt eget konsept med løp fra vår, gjennom vinter, til en ny vår med eksotiske brøytekanter og uforutsigbare værguder. Derfor blir det 5.juni eller ingenting.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s