Knytt nevene – tørk tårene !

Vi gir oss ikke. Vår målsetning nummer en og plan A for 2021 er å arrangere Fjellmaraton 5.juni på Beitostølen etter samme lest som tidligere år. På grunn av pandemi-situasjonen som vi var og fremdeles befinner oss i, gjorde vi rett i å avlyse arrangementet i 2020. Vi bretter opp ermene igjen for 2021. På et Beitostølen med minus 20 grader, flust med snø og fullmåne nå i månedsskiftet januar/februar er vi i gang med planleggingen av årets arrangement. Samtidig er vi realister og samfunnsbevisste. Derfor har vi skissert en plan B, og endatil en plan C hvis dette viruset skal fortsette å plage oss utover våren.

Plan A altså – Fjellmaraton i tradisjonen tro og som den «alltid» har vært. Det vil si maratonløperenes ensomme kamp langs Sjovatnet, Norges raskeste halvmaratonløype omkranset av snøskavler fra Valdresflya og ned, «perseløype» på Miniton over 7 km eller et eksotisk besøk i stølsområdene på Fjellbukkdistansen. Valget er ditt ! Jeg vet du trener – kanskje Fjellmaraton er målet ?

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s