Fjellmaraton 2020 – medaljer

Vi har 2000 medaljer klare ! Det har kommet oss for øret at Stein Erik Hjermstad og flere andre har tenkt å løpe allikevel 5. September. For dere som løper den dagen eller alle andre dager, om dere løper enten en maraton, en halvmaraton, miniton (7 km) eller en 10 km i terrenget; dere fortjener en medalje. Vi legger en haug med medaljer inn i det nye informasjonssenteret i sentrum på Beitostølen. Der er du fri til å stikke innom og få din velfortjente medalje ! Vi kommer også til å ta med oss resten av medaljene på startnummerutdelingen 5.juni 2021 og dele ut medaljer så lenge vi har, som et synlig tegn på at du har sendt oss en vennlig tanke i 2020.

4 tanker på “Fjellmaraton 2020 – medaljer

  1. Hei, Så flott initiativ med medaljene!
    Jeg antar at løypene ikke vil bli merket, men at et lite kart med seg på turen er lurt?
    Hilsen Karianne
    (Som kanskje løper 10km 5. sept. Noen andre?)

    • Hei Karianne ! Maraton, halvmaraton og miniton er gjennomgangsløyper og følger fv 51 fra startstedene til må på Beitostølen. Fjellbukken er merket med skilt i alle løypekryss fra start på Skistadion til mål i sentrum av Beitostølen. Lykke til – og husk medaljen din ! Mvh Erik

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s