Fjellmaraton og Korona-virus.

De fleste er kjent med den situasjonen hele det norske samfunnet står overfor i forbindelse med pandemien knyttet til Korona-virus. All organisert idrettslig aktivitet er i øyeblikket satt på hold fram til 1.mai. Samtidig jobber vi med forberedelsene til Fjellmaraton 6.juni slik at vi skal være klare hvis karantenerestriksjonene opphører i tide til arrangementet. Medaljer og busser er bestilt, planleggingsmøtene er startet og vi er pr dato på milepæl i forberedelsene.

Samtidig er vi, som en ansvarlig arrangør i over 40 år, til enhver tid underlagt de bestemmelser som både våre nasjonale og kommunale helsemyndigheter pålegger oss. Dere forbereder dere til Fjellmaraton 6.juni 2020, det gjør vi også. La oss håpe vi møtes !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s