Jubileumspremiene er bestilt !

Her premiene i forbindelse med 40-års jubileet for Fjellmaraton 1.juni 2019. Som vanlig er det Hadeland Glassverk som leverer premiene. Det garanterer for kvalitet, leveringsdyktighet og ikke minst pris. Vi deler tross alt ut mellom 300-400 premier i løpet av en hektisk lørdag ettermiddag. Håper så klart akkurat du er den som skal motta en av disse om en drøy måneds tid ! Det er bare å legge seg i trening. God påske !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s