Hendarna mot himlen…

Jeg synes jeg ser dere, der dere strekker armene mot himmelen i det dere passerer mållinjen i stolt glede over å ha fullført en av distansene på årets Fjellmaraton. Det begynner å dra seg til. 1.mars er det tre måneder igjen til start. Forutsetningen er så klart at dere har meldt dere på. Det går faktisk ut en påmeldingsfrist 28.februar kl 23.59. Etter det blir det ytterligere litt dyrere. En hundrings her og en hundrings der – det blir penger av det. Herved er dere advart. Velkommen til fjells til det 40. Fjellmaraton 1.juni 2019.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s