200 påmeldte og 11 måneder igjen

Dinarer er myntenhet i en rekke land. Fin illustrasjon for oss som nærmer oss raskt 200 påmeldte i det vi går inn i ferietiden. Startstedet for Fjellbukken blir omgjort til arena for Trollrock og vi nyter en fantastisk forsommer her i høyfjellet. Vi ønsker dere alle en god sommer ! For å skape litt ekstra aktivitet trekker vi ut to par Asics joggesko blant de som har meldt seg på innen 31.juli ! Du vet du skal delta på 40-års jubileet til Fjellmaraton 1.juni 2019 – meld deg på først som sist ! God sommer !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s