Flere Early Birds

Det er plass til flere Early Birds i startlistene til 40-års jubileet for Fjellmaraton lørdag 1.juni 2019. I øyeblikket er det 23 påmeldte med tilsvarende 23 Early Birds ! Melder du deg på innen søndag 17.juni kl 23.59 får du en bekreftelsesmail med en kode. Denne koden kan du gi til en venn/venninne som ikke har løpt Fjellmaraton tidligere og melder seg på med koden innen 30.september på samme eller kortere distanse enn den du har meldt deg på !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s