Gode nyheter i innspurten !

Midt i innspurten i våre forberedelser til Fjellmaraton får vi den hyggelige meldingen fra det internasjonale skiforbundet FIS sin kongress i Hellas; «Dere skal arrangere World Cup langrenn på Beitostølen igjen !». Vi takker Norges Skiforbund som har tillit til oss når det gjelder skiarrangement ! Samtidig holder vi tunga rett i munnen og konsentrerer oss om akkurat deg – du ja, som skal delta på Fjellmaraton 2.juni. Velkommen til fjells !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s