…og har som mål i livet å kjøpe seg en Ford !

Du slipper å luke i turnipsåkeren for å oppleve den nye Ford Ranger på nært hold, men en av forutsetningene er faktisk å delta på en av distansene årets Fjellmaraton. Vår lokale Ford-forhandler stiller følgebiler til disposisjon og i miljøets tegn har vi valgt å bruke den nye Ford Mondeo Hybrid på halvmaraton hvor vi av erfaring har flest deltagere. Bilene vil etter løpet være plassert i målområdet hvis du gikk glipp av de underveis. Hvis alternativet den 2.juni var å delta i Fjellmaraton eller luke i turnipsåkeren – jeg hadde valgt deltagelse ! Meld deg på !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s