Rapport fra Flya !

Med nattetemperaturer ned mot minus 20 grader er det så som så med snøsmeltingen ! Som dere ser av det litt uskarpe bildet er, siden Solbakken påberoper seg en høyde på 1,80, brøytekantene nærmere 4 meter rett overfor Rjupebrua på det stedet der du har 15 km igjen til mål både på maraton og halvmaraton. Det nærmer seg 1.april og den lille prisøkningen, men fram til midnatt har du fremdeles mulighet til å spare ei krone eller to. Ei krone her og ei krone der – det blir penger av det, som min venn Kiwi-kongen pleier å si ! Fortsatt god påske !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s