Påsken fortsetter – tre dager igjen til 1.april !

Det er faktisk slik det ser ut akkurat nå ! Helt nede i minus 20 på natten og godt i sol fra skyfri himmel om dagen. Snøen smelter nesten ikke, men jeg lover snøfri asfalt, om enn med litt brøytekanter på hver side lørdag 2.juni 2018. Jeg maser litt om den lille prisøkningen 1.april! Er dere en gjeng på fire, så sparer dere noen kroner dere heller kan benytte på Spar, på Svingen eller i Maratonbutikken. Jeg bare nevner det !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s