Min dårlige samvittighet !

Jeg kunne sikkert latt meg tynge av dårlig samvittighet for en rekke feilgrep gjennom årene, men gjort er gjort ! På ett område derimot kan jeg bøte litt på samvittigheten ved iallfall å holde det jeg lover og det ved hjelp av vår hovedsponsor Asics.

Jeg lovte å trekke to par Asics joggesko blant våre Early Birds: Disse ble vunnet av startnummer 1036 Dagny Viola Björklöf Røine og hennes finske venninne, startnummer 1042 Mikaela Åberg.

I tillegg lovte jeg å trekke to par Asics joggesko blant de som meldte seg på innen nyttår. De som ble trukket ut var startnummer 3028 Nina Wøien Hesselberg og startnummer 7 Inge Nasvik.

Som om ikke det var nok – vi har en ørliten prisoppgang 1.april – meld deg på innen 1.april, så trekker vi ytterligere to par Asics joggesko blant alle som har meldt seg på før lørdag 31.mars kl 23.59 ! Stå på !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s