Situasjonsrapport fra 13,5 km til mål !

Jeg måtte bruke innleide krefter ! Vår lokale Kiwi-konge, Rune Framås, valgte å stå på hendene på grunn av en vondt fot. Allikevel er han på god fot med påskegjestene. Hvis vi legger godviljen til er Rune 1,80 cm, armene er 0,30 cm og fra bena og opp er det en halvmeter ! Det betyr igjen at det er 2,5 m snø på ca 1100 moh med 13,5 km igjen til mål ! Vi tar med tommestokk på neste snørapport – i mellomtiden – kos dere i påskesola !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s