Det skorter iallfall ikke på snø !

Mot slutten, hvis det er noen ende på den, av en lang vinter kan jeg trøste dere med at løpstraseen er klar for Fjellmaraton 2.juni 2018. Valdresflya åpnet i dag tidlig kl 07.00 og ryktene sier at det rett overfor Bygdin er 4 meter høye brøytekanter. Eksotisk for mange, samtidig som vi klør oss litt i hodet over Fjellbukk-løypa, men diskuterer allerede en plan B hvis snøsmeltingen ikke går som planlagt. Jeg lurte dere litt vedrørende frister og prisøkninger rundt nyttår. Det gjør jeg ikke nå. Det er en prisøkning 1.april og det er ikke Aprilsnarr ! Jeg lover å gi dere en situasjonsrapport om brøytekanter fra Valdresflya litt senere i påsken !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s